fredag, april 03, 2009

Fredag

Tänk att det redan är fredag, tycker veckorna bara rusar förbi. Helt plötsligt är det bara fredag.
Tänkte åka till en gammal klasskompis idag för att förfesta lite eftersom vi har 20-års jubileum sen vi gick ut 9:an *oh my fu**ing good!!!!* Ska iaf gå på förfesten, blir kul att få träffa några från förr. Hade tyvärr lagt bort anmälningspapperet så när en "klasskompis" hörde av sej till mej häromveckan på Facebook så var det försent att anmäla sej till "stora" festen på Folkets Hus, dessutom hade jag tagit fel på dag för det är imorron det är! Så ikväll sitter jag här vid datorn och är tillpiffad, de ni!
Tobias ska vara i stan hos en kompis i helgen och Linn har en kompis sovandes här, som vanligt! Tjejerna var på badet i Brunflo ikväll, skönt att det är uppbyggt igen, billigt och bra, kostar bara 20 kronor att gå in.
Så det har blivit lite mys här med gotta till Talang 2009. Har precis kört Linn och Norea i säng och ska väl snart krypa till kojs jag med.
Känner mej piggare men är fortfarande långt ifrån bra, blir trött och matt fort, har inte samma ork som jag brukar. Det är lite som ett projekt bara av att åka och veckohandla. Sätter mej helt trött och slut i bilen efteråt. Sen är det sängläge och vila som gäller.

Inga kommentarer: